Vilkår for at handle på sportspharma.dk

Generelle oplysninger
Sports Pharma A/S
CVR: 7009 0414
Niels Bohrs Vej 7
7100 Vejle
Tlf: 7584 0533
E-mail: sp@sportspharma.dk
 
Betalingsformer
Sports Pharma modtager betaling med flg. kort: Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Mobilepay eller via bankoverførsel.
 
Kreditkort:
Ved betaling med Kreditkort vil beløbet først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Sports Pharma krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Reservation af beløb:
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
Pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.


Bankoverførsel:
Vælger du at betale via bank eller netbank, skal dette ske inden for 4 døgn på nedenstående konto i Nykredit.

Reg. nr.: 8117  Kontonr.: 0001297974

Skriv venligst dit navn og gerne ordrenummer (fra den E-mail du modtager straks efter din bestilling), så ved vi hvem der har indbetalt. Vi sender varerne umiddelbart efter, vi har registreret din indbetaling. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
 
Priser
Alle vores vejl. priser er inklusive moms og opgjorte i danske kroner, DKK. I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

Prisfejl
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Levering
Sports Pharma sørger for levering med GLS (kr. 62,50 inkl moms/kr. 50,- plus moms). Leveringstiden er normalt 1-3 arbejdsdage. Ved køb for kr. 1.875,- inkl moms (kr. 1.500,- plus moms) eller derover betaler vi for forsendelsen. Køb under kr. 1.500,- pålægges forsendelsesgebyr. Vi sender varer til hele Danmark. Ved forsendelse med GLS, sender vi varen til den nærmeste GLS Pakkeshop.
Rettidig levering forudsætter dog, at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Sports Pharma naturligvis en ny leverance uden beregning.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS’ målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage.
Ved levering til udlandet kommer der yderligere fragtomkostninger på!
 
Reklamation (B2C)
sportsharma.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Er reklamationen berettiget, kan der enten ske en reparation, ombytning, et afslag i prisen eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med berettiget reklamationssager afholder Sports Pharma returneringsomkostninger i rimeligt omfang.Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi evt. kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Sports Pharma A/S
Niels Bohrs Vej 7
7100 Vejle
Tlf. (+45) 75 84 05 33
Email: sp@sportspharma.dk
 
Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.
 
Fortrydelsesret (B2C)
Du har som forbruger 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i en ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til sp@sportspharma.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Omkostninger til returnering skal du selv afholde og det er dig der hæfter, hvis der hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Aftaler om logi, dog ikke til beboelsesformål, transport af varer, biludlejning, forplejning eller fritidstilbud, når datoen eller perioden er aftalt

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du som forbruger har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du som forbruger fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Sports Pharma A/S
Niels Bohrs Vej 7
7100 Vejle

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
- Navn og efternavn
- Adresse
- E-mail
- Telefonnummer
- Evt. stilling og virksomhed
- Kategori af købte varer/ydelser
- Fakturerede beløb
- Rabatordninger
- Rykkerbreve
- Rykkergebyrer og morarenter
- Inkassobehandling af tilgodehavende
- Login-oplysninger i forbindelse med kundesupport

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig:
- Virksomhedens interne afdelinger
- Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
- Forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto

Personoplysningerne registreres hos Sports Pharma A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.sportspharma.dk er Dorte Hvilshøj. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: sp@sportspharma.dk.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte sp@sportspharma.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
sportspharma.dk
Niels Bohrs Vej 7
7100 Vejle
Tlf: 7584 0533
E-mail: sp@sportspharma.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 14.02.2024