Downloads

Hent brochurer og brugsanvisninger her

Kategori
RecoveryPump

- NOT ALL SYSTEMS ARE MADE EQUAL Pneumatisk kompression på dets højeste niveau! RecoveryPump har defineret og fortsætter med at sætte standarden for aggressiv muskelrestitution.

Mueller katalog 2019/2020

Vi har udvalgt mange af deres bedste varer som vi er lagerførende i, og ønskes varer udover vores standard sortiment, vil vi hellere end gerne skaffe dem hjem til dig.

Thermoplast

En fin brochure med eksempler og guides til flere måder at bruge Thermoplast på. Der er desuden skabeloner, som man kan printe og klippe ud efter.

Formthotics Express

Formthotics er særlig kendt for deres thermoformbare indlæg, som tilpasses patienter og kunder ved hjælp af varme. Men Formthotics har også en serie til den mere gængse klinik, hvor et småt men funktionelt udvalg af indlæg kan tilbydes uden brug af opvarmning. Læs mere om Formthotics Express Indlæggene

Lithium2

Thumpers Lithium2 er den første udgave fra Thumper, som køre på batteri. Den har en drift tid på op til 90 minutter, og kan med de to massagehoveder give 18-40 impulser i sekundet - pr. massagehoved. Det er ergonomiske håndtag gør, at du kan massere din egen ryg.