Små voksende fødder kan også have brug for støtte

Små voksende fødder kan også have brug for støtte.

Formthotics YOUTH

Specielt designet til unge, voksende fødder, som kan være følsomme.
Youth-serien er skabt til børn i alderen 4 til 12 år og giver 3 mindre størrelser under XXS i Formthotics produktserierne.

Formthotics særlige kendetegn er bevaret, med et design, der i løbet af de sidste 30 år har custom-fittet millioner af fødder.

  • Giver naturlig støtte, komfort og varme
  • Hjælper med at reducere smerter i dit barns fødder, knæ eller ben
  • Hjælper med at forbedre dit barns gangart eller skridtlængde samt kropsholdning
  • Muliggør en større nydelse af aktivitet


Formthotics YOUTH er specielt designet til unge, voksende fødder, som kan være følsomme og kræver ekstra komfort og støtte, efterhånden som de udvikler sig og når voksenstørrelse på omkring 12 år. Med Formthotics YOUTH kan du være sikker på, at dit barns voksende fødder udvikler sig på den måde, naturen har beregnet med lidt hjælp fra videnskaben.

Formthotics fodbold er specielt designet til tætsiddende sportssko/-sko og er egnet til en række sportsgrene, hvor der bruges meget tætte/smalle sko - herunder fodbold, rugby. hockey, amerikansk fodbold og cricket. Den ekstra polstring og støtte vil passe i fodboldstøvler, som har et minimalt design og er smalle.

Fodskader hos børn

Hvis dit barn klager over langvarige fodsmerter eller smerter under aktivitet, kan de have en underekstremitets- eller fodskade, og vi anbefaler, at du søger råd hos en behandler.
Modeller: Single (grøn) og Dual (rød/blå). Original eller football.
Størrelse: Y1 - Y2 - Y3.
Y1=29-30½; Y2=31-32½; Y3=33-35

Formthotics Junior 3/4

Velegnede til varsom behandling af lidelser, der ses hos børn, såsom den hypermobile platfod eller overpronation. De er designet til at bøje sig med barnets fod for at fremme normal bevægelsesudslag, og samtidig bevare god strukturel integritet af foden.

Junior Formthotics har medial hælkile til at styre pronation i den bagerste del af foden, en dyb hælcup giver yderligere bagfodsstabilitet og en bred medial flange til at støtte hele foden og fordele vægten jævnt.

Junior Formthotics hjælper med at bringe foden i sin naturlige stilling inde i skoen og dermed styrke udviklingen af det muskuloskeletale system.

   De fås i 4 størrelser til 3-9 årige.
   Farve: Blå
   Størrelse: J1 - J4. Efter skostørrelse.
   J1=25-27½; J2=28-29; J3=30-32½; J4=33-34½