Formthotics prisregulering

Indlæggene fra New Zealand - og føddernes bedste ven - hjælper tusindvis med individuel komfort og støtte hvert år. Bruges til forebyggelse, lindring samt til behandling af skader, smerter og gener.

Læs presse-meddelelsen som PDF her

Formthotics prisregulering

Danmark og øvrige EU-lande har vedtaget et sæt nye regler for blandt andet medicinsk udstyr, som er delvis faset ind og træder fuldt i kraft primo 2021. De nye EU-regler skal styrke bruger/patientsikkerheden og sikre tilgængelighed af nyt udstyr, for at komme patienterne til gode.

"Improving the safety of medical devices
The regulations will improve the safety of medical devices in two ways:

  • by strengthening the rules on placing new medical devices on the market
  • by tightening surveillance once they are available on the market1."

De nye regler og krav til certificering i henhold til det nye EU Medical Device Regulativ (MDR) har medført markante omkostninger for producenterne af medicinsk udstyr. Herudover kan vi konstatere omkostningsstigninger for råmaterialer, transport og distribution.

På baggrund af ovenstående, hæves prisen på Formthotics indlæggene både i detailhandlen og hos behandlersektoren. Prisreguleringen træder I kraft pr. 1. oktober 2020

Ny vejledende udsalgspris kr. 599,-
For at se de nye forhandlerpriser bedes I gå på vores hjemmeside og logge ind på jeres profil, eller se i jeres interne system.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde

Med venlig hilsen
Sports Pharma A/S

1. https://laegemiddelstyrelsen.dk/en/devices/legislation-and-guidance/new-regulations/