Fakta om Kinesio tape

Udviklet af den japanske kiropraktor og kinesiolog Dr. Kenzo Kase

Kinesio Tape er udviklet af den japanske kiropraktor og kinesiolog Kenzo Kaze i 1973, der udviklede tapen ud fra ideen om at styrke kroppens selvhelbredende kræfter 24 timer i døgnet.

Behandling med Kinesio Tape er let, ufarlig og effektiv.

Kinesio Tape bliver i dag anvendt i Danmark af sygehuse og mere end 500 fysioterapeuter.

Kinesio Tape er en åndbar og vaskbar specialvævet latexfri bomuldstape med akrylbelægning. Der er taget hensyn til ventilation i fremstillingen af tapen. Personer med følsom hud bør dog teste tapen på et lille område af huden i 24 timer.

Kinesio Tape kan sidde på kroppen i op til en uge med fuld effekt og kan tåle vand og andre ydre påvirkninger. Tapen understøtter bevægeligheden i musklerne.

Tykkelsen på tapen svarer til hudens yderste lag epidermis. Det er muligt at klippe tapen, så den passer præcist til det område, man ønsker at behandle.

For fagfolk

Det er kun fagfolk, som kan påsætte tapen, og de skal deltage i et specialkursus, før de kan anvende tapen. Kurserne er tilrettelagt, så der er først er et introduktionskursus. Når man har det fundamentale på plads, er der efterfølgende mulighed for at deltage på kurser i mere avancerede teknikker.

Sports Pharma totalløsninger

Sports Pharma udvikler totalløsninger inden for plejemidler, som kan forebygge, genoptræne, støtte og behandle sportsskader. Virksomheden er grundlagt i 1982 af Niels Jørn Jensen, der har mange års erfaring med idrætsmedicin. Stort set siden start har Sports Pharma været sponsor for bl.a. håndbold- og fodboldlandsholdene.

Få flere oplysninger om Kinesio Tape og Sports Pharma på www.sportspharma.dk.

Kinesiotape Tex Gold pink   Kinesiotape Tex Gold blå