COVID-19 meddelelse

Som følge af pressemødet i onsdags, har vi i Sports Pharma taget nogle forholdsregler for at minimere smitterisikoen..

(opdateret d. 24.06.21)

Vi følger anbefalingerne fra myndighederne, og holder hele tiden øje med nye tiltag og restriktioner. Der kræves ikke mundbind ved besøg hos SP, men vi vil fortsat anbefale desinficering af hænderne, for at begrænse eventuel smittespredning. 

Ved afhentning af varer hos Sports Pharma opfordrer vi til at bestille de ønskede produkter på forhånd. Ved bestilling på hjemmesiden vælges der Afhentning hos SP.
På denne måde kan vi begrænse længden af den fysiske kontakt samt minimere risikoen for kø. 

Læs pressemeddelelsen som PDF hér

 

Servicemeddelelse

COVID-19

I forlængelse af pressemødet i Statsministeriet i onsdags, tager vi COVID-19 og regeringens anbefalinger alvorligt og agerer selvfølgelig herpå.

Vi har derfor besluttet, at køre med nedsat arbejdsstyrke og flytte arbejdspladser hjem, for at mindske risikoen for smittespredning.

Vi beklager ulejligheden, og håber på jeres forståelse for situationen, og at vi sammen kan komme igennem denne usædvanlige situation bedst mulig.

Betjening

Vi lukker ikke helt ned, men grundet anbefalede og interne forholdsregler kan der forekomme lidt længere leveringstid, og opstå lidt længere svartid på telefon samt mail.

- Men vi vil selvfølgelig stræbe efter, at opretholde den normale servicegrad og 24 timers leveringstid.

Fremmøde hos SP

Vi ønsker i perioden at minimere antallet af udefrakommende på kontoret - for at mindske risikoen for smittespredning.
I bedes derfor begrænse afhentning af ordrer hos os, men hvis nødsaget, informere os om hvornår i forventer at afhente, pr. telefon eller kommentar ved onlinebestilling, da ordren vil blive sat ”udendøre” (i slue ved lageret) til afhentning.

Vi opfordrer til vejledning og kontakt pr. telefon eller mail, hvor vi sidder klar til at besvare din forespørgsel.

Vi hjælper dig
- med fortsat at være i bevægelse

Venlig hilsen
Sports Pharma as
Niels Bohrs Vej 7
DK-7100 Vejle