TTH Holstebro

TTH skal bestå

Om os

TTH driver tophåndbold og vil være en del af den danske og internationale håndboldelite - men vil gøre det på sunde værdier.

TTH skal true toppen af dansk håndbold med herreholdet, som er klubbens kommercielle brand. Dameholdet er et udviklingshold og skal kunne begå sig i ligaen og skabe overraskelser. TTH er et sportsligt fyrtårn for hele Nordvestjylland og i særdeleshed i og omkring Holstebro.

TTH tager ansvar for det lokale samfund, hvilket blandt andet kommer til udtryk i form af et stort ungdomsarbejde med 4 talenthold i U16 og U18 samt et af Danmarks stærkeste talentmiljøer. Herudover deltager TTH i arbejdet omkring handicaphåndbold i Holstebro.

TTH holder til i Danmarks Bedste Håndboldarena, Gråkjær Arena Holstebro. En perfekt ramme der matcher de høje ambitioner og visioner for fremtiden. Gråkjær Arena Holstebro er ejet og drevet af Holstebro kommune.
TTH blev etableret i år 2000 som et elitesamarbejde mellem moderklubberne Tvis KFUM og HH90. Formålet med elitesamarbejdet er at udbygge positionen som Nordvestjyllands håndboldmekka og være med til at præge elitehåndbolden i Danmark.
Tvis Håndbold (daværende Tvis KFUM) og HH90 er adskilte moderklubber, der individuelt koncentrerer sig om at udvikle håndboldsporten, hvorfor TTH hvert år bidrager til deres talentarbejde organiseret af moderklubberne i TTH Ungdom samt til moderklubbernes øvrige ungdomshold.
Licenserne til ligahåndbold ligger i Tvis Håndbold og HH90.


/ ENG
Partner status
Klubber
Sted

Holstebro - Danmark

Website
www.tthholstebro.dk
Kontakt os
info@tthholstebro.dk

Cases af TTH Holstebro