Team Esbjerg

- Hjemmebane i den moderne Blue Water Dokken

Om os

Team Esbjerg – en ung klub, der blev dannet i et samarbejde mellem de to gamle Esbjerg-klubber KVIK og EHK i 1991. Mange års god og positiv konkurrence mellem de to klubber blev dermed omsat til en fælles indsats for at hæve håndboldniveauet i Esbjerg og skaffe byen et godt bud på håndboldhold på et højt nationalt plan.
Starten blev konkret et DameSenior og et HerreSenior hold bestående af spillere fra de to “moder-klubber” i et spillerfællesskab – ikke et klubfællesskab.
Begge hold startede i 3. division med HS-træner Jens Kr. Kristensen og DS-træner Tommy Christensen.
Samarbejdet fungerede så godt, at generalforsamlingen i EHK og KVIK den 3. maj 1993 vedtog at danne klubfællesskabet Team Esbjerg, og i forlængelse heraf blev vedtægter udarbejdet og bestyrelsen blev sammensat.
Team Esbjerg har bevist, at holdet hører til i toppen af dansk damehåndbold. Det er klubbens erklærede mål at være med til at præge damehåndbolden i Danmark, og markere klubben gennem deltagelse i de europæiske turneringer.
Vi har gennem de sidste 7 sæsoner deltaget i slutspillet i ”Verdens Bedste Liga”. I sæsonen 2014/2015 blev det til DM finale og sølvmedaljer, men i sæsonen 2015-2016 kulminerede det med en DM finale og guldmedalje. Klubben har de seneste år stået i pokalfinalen og finalen i EHF Cup.
Team Esbjerg vil, gennem seværdig håndbold, fortsat bestræbe sig på at være førende når det gælder tilskuere til både hjemme – og udekampe. Vi vil ligge i toppen på TV seer barometeret.
Team Esbjerg er godt rustet til at tage fat på nye udfordringer i de kommende år. Vi vil igen spille med om medaljer i både dansk og europæisk håndbold, og det ultimative mål – at genvinde det danske mesterskab.
Team Esbjerg hører til i toppen.
Mål: Team Esbjerg skal være en attraktiv håndboldklub, med et sportsligt tiltrækkende miljø for både danske og udenlandske håndboldspillere.
Gennem en økonomisk forsvarlig drift, gode arbejds- og udviklingsmuligheder for ledere og spillere, et tæt og gensidigt tillidsforhold mellem Team Esbjerg, sponsorer og investorer, opnås en position som en troværdig samarbejdspartner. Med udgangspunkt i håndbold på eliteniveau samles parterne i et afslappet netværk i forbindelse med kampene og til mere specielle arrangementer.


/ ENG
Partner status
Klubber
Sted

Esbjerg - Danmark

Website
www.teamesbjerg.dk/
Kontakt os
teamesbjerg@teamesbjerg.dk

Cases af Team Esbjerg