KIF Kolding

#ViKæmperForKolding

Om os

Vi har et mål og det er at vinde hver gang både på og udenfor banen.
Alle vil gerne vinde, men vi skal vinde. Vi vil være hele Danmarks håndboldfyrtårn herhjemme såvel som internationalt. Én ambition udspringer fra vores historie og flyder i vores blod. Og ikke mindst ambitionen vi ikke kun forventer af os selv, men som vi også ved, vores omgivelser forventer af os.
For at nå vores mål skal vi fighte, arbejde hårdt og koncentrere os hver eneste dag. Det gør vi med afsæt i en dybt forankret passion for at vinde, udvikle vores sport og bidrage positivt til det samfund, vi er en del af. Vi gør det med respekt og forståelse for vores omgivelsers motivation for at være end del af os.
At fighte, arbejde hårdt, udvise passion, respekt og forståelse skal gennemsyre vores hverdag. Vi skal gå til den i træningslokalerne, til kamp og i administrationen. Vi skal ansætte mennesker på og udenfor håndboldbanen, der har passionen i sig. Og som har forståelse for at vi både skal have plads til individuel frihed og fælles mål om at være blandt de bedste. Mennesker, som tager ansvar og skaber begejstring og oplevelser for vores fans og samarbejdspartnere.
Sammen med jer; partnere, fans, tilskuere og frivillige kommer vi i mål og når nye mål. Sammen vinder vi.


/ ENG
Partner status
Klubber
Sted

Kolding - Danmark

Website
www.kif.dk/
Kontakt os
kif@kif.dk

Cases af KIF