Esbjerg Energy

Esbjerg Elite Ishockey

Om os

Esbjergs ishockeyhistorie begyndte tilbage i 1964, da Esbjerg Ishockey Klub blev udskilt fra Esbjerg Skøjte Klub. Klubben vandt det første mesterskab i 1969 og har i alt syv mesterskaber - den seneste kom i hus i sæsonen 2016/2017.

Tilbage i 2005 blev eliteishockeyen en del af EfB-koncernen, og EfB Ishockey A/S blev stiftet. EfB besluttede i begyndelsen af 2013 at frasælge ishockeyaktiviteterne, til en kreds af erhvervsfolk med Christian Rølmer Christensen i spidsen, som besluttede at videreføre eliteishockeyen som et nyt selskab.

Når Esbjerg ENERGY folder sig ud på isen, er det Yellow Inferno, der tager teten på lægterne. Vi er der når dommeren skal hånes for en forkert udvisning. Vi er der når udeholdets fans skal hænges til tørre.

Vi er der, når vi skal forsvare fortet, Granly Hockey Arena. Men vi er der også når vi drager på togt i fremmede territorier. Mest af alt i eksotiske byer som Herning og Vojens, men er der interesse for ture til fjernere destinationer, så sætter vi også gerne gang i InfernoXpressen.

Vi er Esbjerg - Vi er ENERGY - Vi er Yellow!

/ ENG
Partner status
Klubber
Sted

Esbjerg - Danmark

Website
www.esbjergenergy.dk/
Kontakt os
billet@esbjergenergy.dk

Cases af Esbjerg Energy