EFB

Esbjergs topklub

Om os

Esbjerg fB’s historie strækker sig tilbage til 1924, hvor klubben blev grundlagt, og der har gennem årtierne været et væld af opture med masser af titler og medaljer og fantastiske kampe nationalt såvel som internationalt samt en stribe nedture i form af nedrykninger og dårligt spil til følge. EfB har Danmarks højeste talentstatus i Danmark – Licens A+ – og repræsenterer regionen med spillere på højeste ungdomsniveau i Danmark.

Langt de fleste breddeklubber i regionen er en del af SFS, hvor netværket bliver tættere og tættere baseret på åbenhed og tillid. Målet er, at vi ikke kun skal skal være stærke fra centralt hold i Esbjerg – men også snakke sammen og samarbejde i Talentcenter Nord i Varde, Talentcenter Syd i Ribe, Talentcenter Øst i Vejen og Talentcenter Vest i Esbjerg-området.

EfB’s overordnede filosofi er, at halvdelen af A-truppen er spillere med rødder fra SFS. Erfaringerne viser, at denne tendens ikke blot er realistisk men ligeledes en nødvendighed i forhold til klubbens opbakning i lokalbefolkningen. Denne filosofi skulle gerne afspejle den troværdighed, som klubberne i SFS forpligtiger hinanden.

Samarbejdet er etableret med det formål at være fælles om bredde- og elitefodbold i den sydvestjyske region.


/ ENG
Partner status
Klubber
Sted

Esbjerg - Danmark

Website
www.efb.dk/
Kontakt os
EfB@EfB.dk

Cases af EFB Elite