Graston teknik (GT) M2 - Avanceret kursus - 22./23. november 2024

Formålet med dette kursus er at udbygge teknikker fra basiskurset. M2 introducerer vægtbærende teknikker, teknikker under bevægelse samt 5 nye anvendelsesmuligheder med instrumenterne. Ved at introducerer myofascielle teknikker regionalt samt i de kinetiske kæder, giver det nye muligheder for at addressere muskuloskeletale dysfunktioner.

Sted: Sports Pharma A/S * Niels Bohrs Vej 7 * 7100 Vejle
Tidspunkt: 22. - 23. november 2024.
Deltager: Min. 10 - max. 25 deltagere
Pris: Kr. 3.400,- inkl. forplejning

MANUEL BEHANDLINGSTEKNIK
Graston technique (GT) er en unik, evidensbaseret form for (IASTM) Instrument assisted soft tissue mobilisation, der giver behandlere (fysioterapeuter, kiropraktorer, ergoterapeuter, osteopater, massører, fodterapeuter, akupunktører m. fl.) mulighed for effektivt at mobilisere bløddele for genvinding af bevægelighed i væv og led.
GT bruger specialdesignede stålfrie instrumenter med unikke behandlingsflader og vinkler for effektivt at kunne indgå i manuel behandling af patienten. Brugen af GT instrumenterne kombineret med relevant øvelsesterapi resulterer i hurtigere smertefri bevægelse og funktion.

UDDANNELSE
Uddannelse vægtes højt, hvorfor Graston instrumenterne kun sælges til behandlere, der har fået grundig træning. Der er udviklet 2 kurser. Et modul 1 kursus, der omhandler grundlæggende brug og forståelse af instrumenterne. Dette kursus er 16 timer inkl. pauser, hvor der gives behandlingseksempler på stort set hele kroppen. Herefter følger modul 2 kurset, hvor teknikkerne udbygges og flere introduceres.

Tid
nov 22, 14:30
Sted
Sports Pharma A/S
7100, Niels Bohrs Vej 7
Vejle, DK
Tilmeld dig eventet her