Hvad er Formthotics?

Formthotics er specialtilpassede indlægssåler, designet til at give støtte og komfort til alle fødder, uanset alder, aktivitetsniveau eller problematik. 

Gennem en unik design- og fremstillingsproces, opnår Formthotics særlige egenskaber, som giver de bedste skoindlæg, der passer naturligt til dine fødder.

Slip dit potentiale løs

Sæt tempoet op og forlæng din udholdenhed med Formthotics Sport indlægssåler. Dine fødders samlede støtte til biomekanisk justering, effektiv kraftoverførsel og skadesforebyggelse.
Designet til høj ydeevne på ruten, i fitnesscentret og på banen.

Fodbold og tætsiddende sko

Fodbold og tætsiddende sko

Specielt designet til at passe i tætsiddende sko og støvler, som f.eks. ses på fodboldbanen. Mindre muskeltræthed og mere dynamisk fart i retningsskifte 

Løb og Fitness

Løb og Fitness

Uanset om du løber intervaller, spiller basket eller forbrænder kalorier til holdfitness, vil Formthotics optimere hvert et skridt med øget støddæmpning

Cykling og performance

Cykling og performance

Få en støttende, komfortabel fodseng i de stive cykelsko. Giver kontaktflade over hele foden hvilket spreder belastningen og reducer ubehag og øger komforten.

Vandring, Fitness og hverdag

Vandring, Fitness og hverdag

Vælg det hårdeste terræn, gå distancen og oplev en større kontaktflade og bedre balance. Det perfekte match mellem støtte og komfort og det mest populære indlæg

Brugerdefineret Varmeformning

Formthotics indlæg er lavet af thermoformbart skum, hvilket betyder at de formes til patientens foden og fodtøj og giver en brugerdefineret løsning.

Når indlægget er i patientens sko, skal de varmes på Formthotics V20 varmemaskinen, som er specifikt designet og testet til at møde de højeste standarder inden for kvalitet, funktionalitet og resultat.

Formthotics V20 varmemaskinen varmer indlæggene op til den optimale temperatur for brugerdefineret formning. Patienten kan øjeblikkeligt tage fodtøjet på og mærke forskellen. Når varmen forlader skummet, forbliver Formthotics indlægget i den optimale position. 

Formthotics Medical

Formthotics Custom Medical indlæg er kun tilgængelig til patienter gennem fagfolk fra behandlersektoren. Med et unik design og fremstillingsproces, har Foot Science International lavet flere karakteristiske egenskaber, som gør Formthotics til det ultimative ortopædiske indlæg.
Som en fuld-kontakts indlægssål giver Formthotics den bedst mulige neuromotoriske facilitering og biomekaniske kontrol, som naturligt tilpasses til dine patienters fødder.

De 6 Tests

Formthotics 6 tests er en applikation af Panjabi's model for spinal stabilitet. Formthotics Medical Systemet er en patentcentreret proces med vurdering og styring, der udnytter behandleres ekspertise til hurtigt og effektivt at vurdere og behandle patienten.

 

De 6 Trin

Formthotics 6 trin skitserer løsninger, modifikationer, tests og patientjusteringer. Dette inkluderer at vælge den bedste Formthotics model; tilpasningenen og thermoformningsprocessen, den fysiske justering af ortosen ved eventuelt slibning og tilpasning, funktionel postering samt test i skoen.

Fodortoser

Historisk set, har studier fokuseret på fødder. isoleret set, uden hensyn til den bevægelige struktur ovenover. Gennem evidensbaseret praktisering er fodortoseterapi blevet en effektiv, evidensbaseret behandlingsform. Nu forstår vi hvordan biomekanik og kinetic, blandt mange andre faktorer påvirker hinanden. 

Foot Science International udviklede en revolutionerende ny model til at behandle problematikker i de nedre ekstremiteter, med ekspertise fra områderne: idrætsmedicin, muskuloskelatal medicin, fodterapi og fysioterapi.

Uddannelse

Ekspertise i klinisk vurdering af underekstremitets funktion og brug af Formthotics Medical System opnås bedst gennem praktisk erfaring.

Ved at deltage på vores Formthotics kursus, vil du få en både teoretisk og praktisk tilgang til at benytte Formthotics, som en del af behandlingen for en lang række problematikker.