NY patenteret "FingerPrint" teknologi

Bølgemønstret i limen gengiver fingeraftrykseffekten

Den nye patenteret "FingerPrint"-teknologi bringer os til næste niveau inden for kinesiotapening

Den nye Kinesio ® Tex Gold FP ™ (FingerPrint = fingeraftryk) er kulminationen på Dr. Kenzo Kases terapeutiske vision. I 1979 udviklede Dr. Kase Kinesio Tex Classic for at kunne arbejde med Kinesio Taping metoden. Tapen efterligner og stimulerer hud.

Efter 34 år opfylder Kinesio ® Tex Gold FP ™ (FingerPrint=fingeraftryk) Dr. Kenzo Kases oprindelige Kinesio Taping vision. “Det har virkelig været en levetid i sin vorden,” siger Dr. Kase. “I 1979 begyndte jeg på min oprindelige idé med en tape med unikke egenskaber specielt til Kinesio Taping ® metoden.” Allerede den-gang forestillede Dr. Kase sig en tape, som ingen andre kunne levere. For at imødekomme de unikke behov i hans Kinesio Taping metode, skabte han Kinesio Tex Tape.

I starten var konceptet at have en tape, der stimulerede og efterlignede huden, samtidig med at give bestemte spændinger, have elastiske egenskaber og en lim, der kunne klæbe i flere dage uden hudirritation. Kinesiotape FingerPrintDet oprindelige koncept omfattede et fingeraftrykslignende mønster med god klæbeevne, følelse og stimulation. “Udvikling med fremskridt inden for teknologi,” forklarer Dr. Kase, “Jeg var i stand til at tilføje bølgemønsteret i limen. Dette var vores første forsøg på at gengive fingeraftrykseffekten. “I de efterfølgende 25+ år har den traditionelle (Classic) bølgeform og Kinesio ® Tex Tape etableret sig som det foretrukne redskab for terapeuter og læger over hele verden.

Fremstillingsteknologien har nu indhentet Dr. Kases oprindelige koncept. Kinesio ® Tex Gold FP ™ tilbyder det mest troværdige fremskridt til dags dato inden for ”hands on” stimulation (stimulering ved berøring).

I årevis har Dr. Kase og hans team arbejdet for at bevare Kinesio Tape form- len og samtidig forbedre teknologien og anvendelsen af Kinesio Tape. Kinesio ® Tex ‘ Gold FP ™ giver de samme egenskaber som den oprindelige Kinesio Tex Tape, og herudover store forbedringer i stimulation, klæbeevne, komfort, materialekvalitet og teknik.

Kinesio vil fortsat producere den klassiske Kinesio Tex Tape, som har været standard i patientplejen meget længe, og som har bidraget til at etablere Kinesio Taping ® metoden på verdensplan. Eksperter inden for Kinesio Taping, undervisere, forskere og behandlere, der har prøvet det nye Kinesio ® Tex Gold FP ™ tape ser frem til at have den til rådighed. “Det er virkelig et stort skridt fremad,” påpeger en international certificeret Kinesio Taping instruktør.

Udviklet eksklusivt til Kinesio behandlere, giver Dr. Kenzo Kase og Kinesio dig det seneste fremskridt inden for Kinesio Tex Tape med mere end 30 års forskning og udvikling. Fremskridt inden for teknologien har nu gjort det muligt at opfylde den oprindelige vision. Fra det oprindelige og nu verdensberømte mønsterde-sign, har Kinesio udviklet en ny forbedret og patenteret fingeraftryksteknologi - Kinesio ® Tex Gold FP ™:

 • Giver ”Nano-Touch” stimulation til epidermis (underhuden) og de dybere lag.
 • Efterligner blid menneskelig berøring og har bedre klæbeevne.
 • Udnytter en mikro-grip, dybtliggende limfremstillingsproces for at give bedre holdbarhed med mindre klæbende overflade.
 • Bruger en endnu højere kvalitetsbomuld med mere åndbarhed.
 • Byder på ny patenteret vævningsproces for bedre komfort.
 • Bevarer de centrale egenskaber for alle Kinesio Taping ® specifikationer.
 • Allergivenlig og latexfri. 
 • Vil hovedsagligt være til rådighed for behandlere og deres patienter.


Kinesio leverer fortsat det kendte, traditionelle bølgedesign, der har sat standarden for Kinesio Taping ® på verdensplan. Fra elitesportsudøvere og amatører til behandling af neurologiske og pædiatriske patienter, giver Kinesio ® Tex Classic brugerne en høj kvalitet og ensartede resultater. Kinesio ® Tex Classic:

 • Allergivenlig og latexfri.o Høj kvalitetsbomuld for åndbarhed og komfort.
 • Til en pris, der giver ALLE mulighed for at bruge den originale Kinesio Tex.
 • Vil være til rådighed for både behandlere og brugere.