Materialebeskrivelse - MediRoyal håndledsbandager

MediRoyal har lavet en serie af materialer til brug i deres håndledsbandager/-skinner. Se her beskrivelse af de forskellige typer materialer.

Materiale i MediRoyals håndledsbandager

Origo:

 

Materiale med god kompression og stabilitet samtidig med høj komfort. Basen er lavet af bomuld blandet med nylon for at give en blød og komfortabel følelse mod huden. Udvendig er der en slidstærk struktur og indvendig en blød og komfortabel overflade. Elastanfibrene sikrer kompressionen i materialet. Materialet er Øko-Tex 100 certificeret. Findes i beige og sort.

 

Ventus:

Materiale med aktiv ventilationsfunktion. Kompositionen består af en slidstærk og smudsafvisende lycra på ydersiden og en komfortabel og blød mikrofleece på indersiden. Mellem de to lag er der en åndbar membran, som giver en effektiv ventilation i materialet. Beige og sort.

 

Neptune:

Neptune er et hydrodynamisk materiale, som er udviklet til at kunne tørre hurtigt, når det har blevet vådt. Basen er det samme som det materiale, der anvendes til lavfriktionsdragter i svømning. Ydersiden består af en smudsafvisende og slidstærk lycra. Indersiden er et melange-materiale af hydrodynamisk mikrofiber, som giver en kølig og komfortabel fornemmelse. Fås i sort.

 

NRX: 

NRX er det nye neoprenmateriale af 100% CR. Det giver en højere elasticitet og slidstyrke i forhold til det sædvanlige neoprenmateriale. Materialet er lamineret med tekstil-jersey for bedre komfort. NRX er også testet for hudirritation af SGS Ultra Trace & Industrial Safety Hygiene. Fås i sort.

 

ARX: 

ARX er et nyt tre-dimensionelt materiale med god ventilation, trykaflasning og høj komfort. Materialet har en kompleks struktur, som består af en dynamisk kerne af nylon. Over-og undersiden er både komfortabel og slidstærk. Konstruktionen har en optimal elasticitet og kompression i kombination med en fin ventilation. Materialet er Øko-Tex 100 certificeret. Findes i beige og sort.