Globus elstimulering

Ofte stillede spørgsmål omkring Globus elterapi-apparater

Ofte stillede spørgsmål omkring Globus elterapi-apparater


Hvor mange gange om ugen kan jeg bruge apparatet?


Med hensyn til den fysiske træning foreslår vi at du følger det ugentlige program, som er angivet på Globus’ Personlige Træner. Frekvenshyppigheden for fitness og æsterisk program kan variere alt afhængig af behandling. Toningsbehandlinger skal f.eks. gøres 3-4 gange om ugen, medens Lypolysis og drænage kan bruges hver dag.
 
Hvornår kan man se de første resultater?

De æstetiske opnåede resultater er altid subjektive. Det er dog muligt at kunne opnå gode opstrammende resultater efter 15 dage med 3-4 behandlinger om ugen. Ved Lypolysis og dræning er det nødvendigt med mindst 40 dages behandling. Der opnås bedre og hurtigere resultater, hvis behandlingerne kombineres med god fysisk aktivitet og korrekt levemåde.
 
Forhindrer forekomsten af dermatologiske sygdomme som psoriasis, urticaria etc. virkningen?

Ja – det frarådes at behandle epidemiske zoner, hvor der er vigtige dermatologiske sygdomme.
 
Kan man bruge apparatet under menstruation?

Mulige forstyrrelser, som forventet, forsinket eller afvigelser i cyklus kan være subjektive og variabel. Det frarådes dog at behandle området ved underlivet under cyklus.
 
Hvorfor går styrken øjeblikkeligt tilbage til 0, når man øger dens værdi?

Apparatet har kontrol af strømtilførslen. Når kredsløbet er åbent, slukkes der automatisk for intensiteten. Det er derfor vigtigt at sørge for, at kablerne er tilsluttet korrekt og elektroderne er sat godt fast på huden inden behandlingen startes.
 
Hvilke typer elektroder skal der bruges til elektrostimulation?

Vi anbefaler brug af selvklæbende elektroder, som både er mere praktiske samt forbedrer kvaliteten af stimuleringen. Hvis de bruges korrekt, kan de holde til ca 25-30 behandlinger.
 
Hvor skal elektroderne placeres?

På bagsiden af brugsanvisningen kan du finde en komplet oversigt over elektrodeplacering. Hvis du vil have bekræftet om elektroderne er placeret korrekt, kan du også bruge den specielle ”motor point pen” eller gøre således: Placer elektroden som vist på billeder, start stimulering og flyt elektroden med hånden uden at fjerne den, lad huden glide hen over musklen. Du vil mærke en forskel i kontraktionen de forskellige steder. Placer elektroden der, hvor kontraktionen er størst. Husk altid at sætte intensiteten på 0, før elektroderne flyttes.
 
Hvordan bruges Y-kabler?

Ved brug af et Y-kabel fordobles antallet af elektroder. Det gør det muligt at stimulere to muskelgrupper samtidigt med kun én kanal.
 
Falder styrken, når der bruges Y-kabler?

Intensiteten for hver kanal varierer ikke. Hvis du bruger Y-kabler på den ene kanal udelukkende, vil strømmen fordele sig på et større muskelområde, samtidig med at kontraktionen vil blive mindre. Øg intensiteten indtil den korrekte kontraktion opnås.
 
Kan elektrostimulation skade mig?

Det er stort set umuligt at elektronisk stimulation kan give muskelære problemer. Det er vigtigt at øge intensiteten gradvist under stimulering samt at undgå smerte.
 
Kan man bruge elektrostimulation, når man ammer?

Der er ikke påvist bieffekter/bivirkninger ved brug af elektronisk stimulator under amning. Det frarådes dog at behandle brystområdet.