Click Medical - RevoLock Lanyard

Spørgsmål omkring Click Medical - RevoLock Lanyard

Spørgsmål vedr. Click Medical - RevoLock Lanyard
 

Hvad er kontraindikationer ved brug af RevoLock Lanyard?
Vi anbefaler ikke RevoLock Lanyard til patienter, der mangler evnen til at træffe beslutninger om pasform eller som har nedsat følelse eller proprioception i deres lemmer.

Kan jeg bruge stålwire i RevoLock?
Nej. Rustfrit stål er ineffektivt til brug, når de udsættes for de typer stress, som RevoLocks snøre/wire har. Vi bruger derfor kun RevoLock 300 lb Spectra-wire/snøre. RevoLock-erstatningssæt til snøre/wire er # RP3001-000-05. Vi anbefaler at udskifte wire hver sjette måned.

Hvilken type gevindindsats er inkluderet?
RevoLock inkluderer en M10 x 1,5 gevindindsats, der er kompatibel med de fleste låseforbindelser i underekstremiteter (passer også til ⅜-16 & ⅜-24). M6 gevindindsatser fås som tilbehør til brug sammen med øvre ekstremiteter eller pædiatriske låseforinger. M6 passer også til: ¼-20 & ¼-28.

Er en RevoLock-skive forskellig fra RevoFit-skiven?
RevoLock bruger et enkelt trækhjul med en 2: 1 mekanisk fordel. Det er lidt mindre end RevoFit-drejeknappen og snor wire/snøre hurtigere op.

Hvordan vedligeholdes systemet?
Kontroller snøre/wire ofte for knuder eller slid. Hvis en af ​​disse er til stede, kan du nemt udskifte snøren/wiren med et RevoLock-erstatningssæt nr. RP3001-000-05. Vi anbefaler at udskifte snøre/wire hver sjette måned. Du kan også hakke den øverste kant af hylsteret for at holde i snoren, når den ikke er i brug. Dette gør det let at få fat i og forhindrer, at der dannes knuder.

Hvad hvis der sker noget med drejeskiven (Boa)?
Hele drejeknappen (Boa’en) er let at udskifte. Vores RevoLock Replacement Dial Kit inkluderer: Drejeknap, hus til drejeknap, spole og snøre/wire.

Er RevoLock patenteret?
Ja. Patentet gælder hele verden.

Min patient hører en knirken eller ”brusende”-lyd, når han går med RevoLock. Hvad kan jeg gøre for at hjælpe?
"Gevindindsatsen" er metalstykket, der forbinder til patientens foring. Fjern blot de to o-ringe på dette stykke og vikl elektrisk tape en gang rundt om akslen, som o-ringene sidder i. Når du har genindsat o-ringene, forsegler de mere sikkert til det distale hus og reducerer eller eliminerer derfor knirken eller ”brusen”.