Click Medical - RevoFit2

Spørgsmål omkring Click Medical - RevoFit2

Spørgsmål vedr. Click Medical - RevoFit2
 

Kan der bruges snørebånd i rustfrit stål i stedet for RevoFit Spectra?
Folk spørger ofte, om de kan bruge snørebånd i rustfrit stål i soklen. Svaret er NEJ! Selvom snørebånd i rustfrit stål er meget stærke, vil de hurtigt slides grundet panelernes mikrobevægelser. Denne ”træthed” vil resultere i ødelagte snørebånd - nogle gange inden for få timer. RevoFit bruger ekstremt stærke og modstandsdygtige (250 kg) Spectra-snørebånd. De er specielt fremstillet til at modstå de kræfter og gentagne belastninger, der findes i et justerbar hylster.

Findes der en mindre BOA-skive?
RevoFit bruger en Boa®-drejeknap med høj effekt med en 4: 1 mekanisk fordel. Det er den eneste BOA-skive, der er godkendt til brug sammen med laminerede proteser. Selvom der findes mindre BOA-skiver, giver de ikke den nødvendige styrke til korrekt justering af et hylster, og de er heller ikke i stand til at modstå belastninger genereret af patienten.

Er RevoFit-systemet vandtæt?
RevoFit kan bruges i ferskvand og saltvand. Hvis man bruger systemet i saltvand, skal man blot skylle systemet med rent vand bagefter for at fjerne salt og eventuelle ætsende elementer.

Hvad koster RevoFit? Og hvordan købes det?
RevoFit købes og monteres hos en bandagist. Afhængig af hylsteres udformning fastsættes den samlede pris hos bandagisten.

Kan RevoFit-systemet bevilges?
Mulighed for bevilling varierer fra kommune til kommune. Bandagisten kan være behjælpelig med ansøgningen til kommunen.

Hvilke materialer bruges til den fleksible inner-liner?
Der er mange indvendige foringsmaterialer til rådighed: plast, silikone eller medium skum. Det vigtige er, at det materiale, der bruges, er fleksibelt nok til, at kompressionen kan mærkes gennem foringen. Vi anbefaler fleksible linere til alle RevoFit justerbare hylstre.

Skal der bruges en fleksibel liner? 
Der ikke alle bandagister, der bruger det, men vi anbefaler det. Det omfavner vævet, fordeler trykket og dermed undgås ødem eller pres rundt om panelernes kanter.

Er RevoFit-systemet patenteret?
Ja. Click Medical har to patenter på denne teknologi, herunder amerikansk patent nr. 9956094 og patent nr. 8443501.