TMS Ringsted

Om os

Den 15. december 1997 blev der mellem Vetterslev-Høm G.F. Håndbold og Ringsted I.F. håndboldafdeling indgået en samarbejdsaftale vedrørende holdfællesskab for damer og herrer.
Formålet med holdfællesskabet var at skabe fornyet interesse for dame- og herrehåndbold i Ringsted Kommune, hos såvel publikum som sponsorer. Det var endvidere et formål, på sigt, at opnå status som 1. divisionsklub.
Aftalen viste sig hurtigt at være en succes, idet damerne i sæsonen 1998/1999 rykkede i 1. division og herrerne i sæsonen 1999/2000 i 1. division. Begge hold har i 1. division, placeret sig i den absolutte top.
I konsekvens af succesen blev holdfællesskabet fra 1. september 2000 etableret som selvstændig klub, hvor seniorafdelingerne, i henholdsvis Vetterslev-Høm G.F. Håndbold og Ringsted I.F. håndboldafdeling blev samlet.

Den 27. juni 2002 blev der foretaget yderligere en ændring, idet ungdoms-afdelingerne i RIF håndbold og seniorafdelingen blev slået sammen og i øvrigt således, at der fortsat vil være mulighed for at indgå samarbejdsaftaler med VHG. Ændringen medførte en ændring af bestyrelsen, der herefter blev udvidet til 7 medlemmer.

Året 2002 blev samtidig det år, hvor der blev etableret et kraftcenter for udviklingen af talentmassen i ungdomsrækkerne i regionen.
Kronen på værket blev herrernes oprykning til Ligaen, efter at de havde været ubesejret i sæsonen 2002/2003.

/ ENG
Partner status
Klubber
Sted

Ringsted - Danmark

Website
tms-ringsted.dk/
Kontakt os
info@tms-ringsted.dk

Cases af TMS Ringsted