• PRODUKTINFORMATION

 • Hvorfor vælge RecoveryPump?

  Tilbage

   

  Overvejer du at købe et tryk(luft)kompressionssystem i form af en støvle som en hjælp til din træning og restituering?  I tvivl om, hvilke forskelle der er mellem konkurrerende mærker?

  Lad os afmystificere processen og give dig nogle få vigtige egenskaber, du skal se efter, når du sammenligner forskellige mærker, herunder: Sekvens, tryk, støvledesign, bærbarhed, pris & garanti, krav om lægeordination samt holdbarhed.


  RecoveryPump har været brugt inden for kompressionsbehandlingen i årtier. Vi har evalueret alle producerede pumper i verden, har været forhandlere af mange af de produkter, vi har testet, og er for tiden forhandlere for adskillige producenter på det medicinske område. Det er denne erfaring, der har hjulpet os med at udvælge det allerbedste kompressionsudstyr for at kunne opfylde atleters og deres aktive livsstils behov.


  Vi har valgt RecoveryPump-systemet af følgende grunde:

  Sekvens

  En hurtig cyklustid bør være en nøglefaktor ved sammenligning af kompressionssystemer.

  Se efter et system, som bruger sekventiel kompression, hvor hvert enkelt kammer i støvlen forbliver fyldt, efterhånden som efterfølgende kamre oppustes op ad benet. Det er den eneste videnskabeligt understøttede kompressionsform til muskelrestitution.

  RecoveryPump har en meget hurtig sekvens, kun 30 sekunder for at fylde hele støvlen. Pointen er, at jo flere cyklusser vi kan levere i løbet af behandlingstiden, jo større virkning har systemet på din restitution. (Det drejer sig udelukkende om at skylle affaldsstoffer ud og genopbygge musklen, hvilket bestemmes af, hvor mange cyklusser eller "udskylninger" du får pr. behandling).

  Desuden holder RecoveryPump en langvarig trykpåvirkning i løbet af cyklussen - kamrene forbliver fyldte, mens systemet færdiggør en cyklus, og det forøger virkningen af behandlingen dramatisk. Maksimering af antallet af cyklusser og væsentlig forøgelse af trykpåvirkningen i behandlingstiden vil resultere i det bedste resultat med hensyn til at restituere musklen på kortest tid.


  Tryk

  Fejlkonklusion: Jo mere ondt det gør (kraftigt tryk/klem), jo bedre virker det. IKKE RIGTIGT!

  Se efter et system, som ikke går over en maks. trykindstilling på 80-100 mmHg

  RecoveryPump er designet til at begrænse det påførte tryk på ekstremiteten, så det aldrig påvirker tilførslen af ilt og næringsstoffer under pumpeprocessen. Højere tryk end vores maksimale 80 mmHg kan have en skadelig virkning på cirkulation og restituering.

  Kliniske data verificerer, at det kan måles, at et sekventielt påført tryk på 60-80 mmHg flytter et signifikant stort blodvolumen i venerne svarende til det, der flyttes ved let træning under aktiv restituering.


  Støvledesign

  Se efter et fodafsnit med fire kamre med kompression på fodens underside med henblik på 25 % forøget cirkulation.

  Forvis dig om, at det ikke er en "one-size-fits-all"-støvle. Der bør være individuelle størrelser.   En støvle med korrekt pasform vil næsten nå din hofte, hvilket sikrer øget cirkulation i hele ekstremiteten og hoftebøjer-regionen.

  RecoveryBoots har et unikt foddesign, som påfører tryk på over- og undersiden af foden i stedet for kun på siderne. (Forestil dig en trekant med kompression fra alle tre sider). Denne proces aktiverer "fodpumpen", en vigtig bestanddel ved returnering af blod og restituering af musklerne i den nederste del af benet. Resultatet er komfort og en pumpevirkning, som afhjælper hævelse og ømhed begyndende ved tæerne

  RecoveryBoots har en lynlåslukning, som gør det super let at tage støvlerne af og på uden behov for hjælp. (Vi ved, du har travlt!) Manchetterne er designet efter mål, så de er strømlinede, og for at give atleterne optimal pasform på basis af benlængde. Tjek vores størrelsesskema for korrekt pasform.


  Bærbarhed

  Hvis du planlægger at rejse med kompressionssystemet, skal størrelse og vægt tages i betragtning.

  RecoveryPump er det mindste system af sin art på markedet. Pumpe og støvler kan let være i en kuffert, rygsæk eller kabinetrolley. Støvlerne kan tømmes helt for luft og foldes sammen til en lille pakke. I alt vejer systemet lidt over 4 kg. Det er det mest rejsevenlige system på markedet.


  Holdbarhed

  Læs kundeanmeldelserne, og forvis dig om, at det system, du vælger, kan klare kravene fra den måde, du rejser/træner/lever på.

  Som et medicinsk udstyr, der anvendes over hele verden, er holdbarheden af RecoveryPump utvivlsomt den bedste i sin klasse.

  Udstyret er designet til at fungere i mange tusinde timer, da de fleste mennesker er afhængige af et sådant kvalitetsniveau og uafbrudt funktion. Om nogen, bakker producenten op om sit produktet.

  Tilbage