• NYE PRODUKTER

 • En trilogi af tommelfingerbandager

  Tilbage

  Thenax Duo Blød - MR2183

  Tommelbandage designet til at stabilisere MCP og CMC 1. led samt til at give støtte til thenarmuskulaturen. Ortosen er levet med et regulerbart bånd dorsalt for nemmere at kunne ændre tommelfingerens position - i palmar/radialabduktion og/eller for at påvirke en begyndende abduktionskontraktur i tommelfingeren.

   

  Trækkeretningen på stroppen styrer, hvordan ortosen vil aflaste/smertelindre tommelfingeren. Velcrolukning med lycra gør ortosen nem at tage af/på.

  Materiale: TriTex

  Indikationer: Aflastning/smertelindring af tommelfingeren

  Størrelse: SM - LG

  Højre eller venstre.

   
   
   

  Thenax Duo Stabil - MR2184

  Tommelbandage designet til at korrigere og stabilisere tomlen og thenarmuskulaturen samt mindske fejlstilling ved indskrænket tommelåbningsgreb. 

  Designet til at give god støtte til tommelfingeren i abduktion ved brug af et intereret 0,8mm plasticindstik samt en dorsal strop til at justere tommelfingeren i palmar abduktion. Ortosen er beklædt med Lycra, hvilket gør den meget behagelig at have på - selv for meget følsomme patienter. Med velcrolukning.

  Materiale: TriTex

  Indikationer: Påvirke, styre en abduktionskontraktur, ufrivillige muskelspændinger.

  Størrelse: SM - LG

  Højre eller venstre.

   
   
   

  Manex-Thenax Primær Blød - MR2182

  Kort håndledsortose med tommeldel. Designet med et ekstra bånd rundt om håndleddet for støtte og optimal pasform samt for støtte til tommelens CMC 1. led i funktionsstilling uden at "forstyrre" håndens åbningsgreb. Ortosen er crikulært formet med 3 velcro dorsalt. Pløsen på dorsalsiden er lavet i tyndt lycra - smidig med høj komfort. Enkel at tage på/af som handskemodel. Ortosen er velegnet til patienter, som er trykfølsomme.

   

  Materiale: TriTex

  Indikationer: Smerter, svaghed, artrose, rheumatiske problemer, artrit, tendiniter.

  Størrelse: SM - LG

  Højre eller venstre.

  Tilbage