• NYE PRODUKTER

 • Kneehab knærehabilitering

  Tilbage

   

   
   
   

  OM KNEEHAB™:

  Kneehab er et unikt, innovativt og klinisk testet bandagebaseret muskelstimulationsprodukt (EMS), som er designet specielt til behandling af quadricepsatrofi (svind af lårmuskel).

  Undersøgelser har vist, at EMS teknologi er en effektiv behandling til quadricepsatrofi, som ledsager næsten alle knæskader, og at brug af Kneehab kan reducere den postoperative rehabiliteringstid signifikant.

   

  OM EMS:

  EMS genoptræner musklerne ved at sende milde elektriske impulser gennem puder, som er placeret på hudoverfladen. Denne elektriske stimulation, der påføres bevægenerven, får musklen til at kontrahere sig, hvorved musklen styrkes og opbygges over tid.

   

  OM MULTIPATH:

  Kneehab har Multipath indbygget, en patenteret banebrydende stimulationsteknologi, udviklet af firmaet Neurotech, og som giver fokuserede, præcist koordinerede og behagelige quadricepskontraktioner. I bund og grund er det den mest effektive EMS-metode til opnåelse af quadricepskontraktioner af høj kvalitet.

   

  HVORDAN KAN KNEEHAB HJÆLPE I KNÆREHABILITERINGEN?

  Kneehab fungerer ved at genoptræne og styrke quadricepsmusklen ved cyklusser af kontraktion og hvile. Den kan bruges til at forbedre ledstabilitet og til at behandle quadricepsatrofi som følge af en bred vifte af forhold, der påvirker knæet som f.eks. ledbåndsskade, luksation, fraktur, osteoartritis og slagtilfælde. Den kan bruges til at undgå eller udsætte operation, og hvor operation er nødvendig kan den fremskynde post-operativ rehabilitering.

   
   

   

   

   

   
   
   
   
   
   
   

  Flersidig teknologi stimulerer naturlig muskelgenerhvervelsessekvens.

   
    

  HVAD ER DE VÆSENTLIGSTE FORDELE VED BRUG AF KNEEHAB?

  • Nem at bruge

  Kneehab er et all in one bandageprodukt. Når først det er indstillet, skal man blot sætte det på låret og tænde for apparatet.

  • Bekvem hjemmebehandling

  Kneehab er ideel til hjemmebrug og kan bruges, når det passer dig. Kneehabs design sikrer fejlfri og gentagelig behandling hjemme.

  • Klinisk testet

  Kliniske undersøgelser har vist, at EMS og Kneehab er effektiv til behandling af svag lårmuskel og til at forkorte rehabiliteringstiden signifikant.

  • Komfort

  Indarbejdelse af Multipathteknologien sikrer de mest behagelige og effektive kontraktioner.

  • Præ-/postoperativ styrkelse

  Kneehab kan bruges både før og efter operation til at begrænse muskelsvind og fremme heling.

   

  En hurtigere restitution er mulig…..

  Hvilke tilstande kan Kneehab behandle?

  Kneehab kan bruges til at behandle quadricepsatrofi (svind af lårmuskel) i tilfælde af en række operationer, skader og tilstande:

  • Forreste korsbåndsrekonstruktion (ACL)

  • Total knæalloplastik

  • Patellofemoralt syndrom

  • Efter fraktur

  • Patellaluksation

  • Artroskopi

  • Akut og kronisk artritis

  • Efter slagtilfælde

  • Generel kraftnedsættelse og bevægelseshæmning

   

  Hvad sundhedsprofessionelle siger om Kneehab:

  ”EMS til knærehabilitering er et fremragende supplement til ethvert hjemmetræningsprogram for quadricepsatrofi og -hæmning. Muligheden for at udføre elektrisk stimulation hjemme kan optimere tiden på klinikken til brug for klinikafhængig behandling. Elektrisk stimulation som del af en multimodal tilgang bør styrke patientbehandlingen, mens brugervenligheden af kneehabbandagen bør øge patientkomplians og -tilfredshed.”

  ”Jeg har anbefalet Neurotechs Kneehab til mine knæpatienter i mere end 12 måneder og synes den er et meget effektivt supplement under rehabilitering. Kneehab er et produkt, som kan støtte rehabilitering inden for en række af skader og tilstande. Mine patienter har konstateret, at Kneehab er meget effektiv til at overvinde deres quadricepsatrofi og deres komplians er steget grundet bekvemmelighed og brugervenlighed. Ved at forenkle anvendelsen af stimulation til quadriceps, hjælper Kneehab patienter med at vende tilbage til deres normale livsstil så hurtigt som muligt.”

  Hvad patienter siger om Kneehab:

  ”Et fantastisk resultat! Min fysioterapeut var mægtig god ved at anbefale den til mig, og jeg kan ikke takke hende eller Kneehab nok. Resultatet var, at jeg kunne ordne have, male hus og for første gang i 15 måneder køre bil. Den har givet mig uafhængighed og frihed til at fortsætte med mit liv. Tak.”

  Om Neurotech:

  Neurotech, et datterselskab til Bio-Medical Research Ltd, er en global leder inden for levering af innovativt, elektroterapibaseret medicinsk udstyr af høj kvalitet. Vores 40 års kliniske ekspertise på området ortopædisk medicin, kombineret med betydelige løbende investeringer i forskning og udvikling, har givet os mulighed for at udvikle banebrydende klinisk effektive produkter, som behandler områder som muskellidelser, inkontinens, rehabilitering efter slagtilfælde og smertebehandling. Deres elektroterapeutiske produkter forbedrer livet for mere end 200.000 patienter i Europa om året.

   

  Tilbage