DGI Verdensholdet

Toppen af Danmarks gymnaster, som hvert 2. år turnerer rundt med nye gymnaster og et nyt storslået show.

Om os

Leverandør i mere end 15 år

I mere end 15 år har Sports Pharma været fast leverandør af plejemidler, gennem samarbejdspartnere og direkte, til DGI Verdensholdet. DGI Verdensholdets første verdensturne var i 1994, men traditionen med at rejse med gymnastik startede i 1930'erne. I Danmark er gymnastik meget mere end idræt. Det er en livsstil og en del af et demokratisk livssyn og personlig udvikling. Den danske gymnastiktradition går mere end 150 år tilbage, og siden begyndelsen af 1930'erne har danske gymnastikhold turneret verden rundt, vist deres færdigheder og lært om fremmede kulturer. Især højskolerne har sendt mange unge til udlandet som en del af deres uddannelse.
Da DGI blev dannet som en fusion af to idrætsorganisationer i 1992, besluttede man at genoplive traditionen med et nationalt turnehold. Det første hold rejste afsted i 1994 og blev kendt som National Danish Gymnastics Team. I dag er holdet internationalt kendt som National Danish Performance Team og verdensførende inden for hold- og opvisningsgymnastik. Mere end 2 millioner mennesker i over 70 lande oplevet DGI Verdensholdet, og gymnasterne er meget anerkendte for deres fantastiske shows.

DGI er den næststørste idrætsorganisation i Danmark og den organisation, der står bag DGI Verdensholdet.
DGI har flere end 1,5 millioner medlemmer og hjælper det lokale foreningsliv i Danmark med at gøre en forskel for samfundet og for den enkelte.
DGI er en nonprofitorganisation, der har arbejdet sammen med foreningerne i mere end 150 år, og som i dag tæller flere end 6.300 foreninger og 100.000 frivillige.
Organisationen står bag masser af aktiviteter som fx Landsstævnet, kampagner, skoler og lejre, stævner og turneringer samt kurser og uddannelser for instruktører, trænere og ledere.


/ ENG
Partner status
Klubber
Sted

Bredsten - Danmark

Website
www.dgi.dk/verdensholdet
Kontakt os
info@dgi.dk

Cases af DGI Verdensholdet