PNEUMATISK KOMPRESSION
NÅR DET ER BEDST

 

 

 

FÅ MERE UD AF
DIN TRÆNING

 

 

 

SE DE MEST POPULÆRE
ANKELBANDAGER TIL FODBOLD

 

 

 

SELV LANDSHOLDSSPILLERE BLIVER RAMT
AF ØMHED OG SMERTER I HÆLEN

 

 

 

EN KNÆSKADE BEHØVER IKKE SÆTTE
EN STOPPER FOR FODBOLDKARRIEREN

 

 

 

FÅ DEN BEDSTE KOMFORT, MINIMER MUSKELTRÆTHED
OG FÅ BEDRE REAKTIONSTID

OFFICIEL LEVERANDØR
TIL DBU OG LANDSHOLDENE

...gennem årtier

Få et godt overblik over EM-slutrundens kampe med det officielle kampprogram

Fodbold EM 2020/2021

København og resten af Danmark har en særlig rolle i forbindelse med afholdelsen EM, da der fejres 60-års jubilæum. Derfor har UEFA valgt at sprede EM ud over hele kontinentet.

Fra den 11. juni og en måned frem er der fodboldfest i Europa, når EM-slutrunden starter. I løbet af perioden d. 11. juni til d. 11. juli, spilles der 51 kampe fordelt på 11 værtsbyer de 24 bedste hold i Europa. 

Der spilles 4 kampe i Parken, København. Danmarks første kamp spilles d. 12. juni hvor vi møder Finland, derudover spiller Danmark to kampe mere i København. Den 4. kamp, som spilles i Parken, er en 1/8-finale, der spilles d. 28. juni.

UEFA EURO 2020 eller 2021?

Oprindeligt skulle EM være afholdt i 2020, men grundet COVID-19 pandemien blev EM udskudt til 2021. Den officielle plan var at EM skulle afholdes i 13 værtsbyer, men da COVID-19 situationen fortsat har nationale udbrud har Dublin og Bruxelles meldt fra. Kampene i Bilbao, Spanien er også flyttet til Sevilla.

Sports Pharma - Officiel leverandør til landsholdene

Sports Pharma A/S og Dansk Bold Union (DBU) har i flere årtier haft et tæt samarbejde.

Samarbejdet omhandler primært produkter til skadesforebyggelse, skadesbehandling og genoptræning men også sportsernæring som energi- og proteinprodukter fra det danske brand IN2ZYM.

Nedenfor er et udvalg af nogle af de produkter, som landsholdets behandlerstab nøje har udvalgt til landsholdsspillerne. Produkterne kan selvfølgelig bruges på alle niveauer.