• Globus produktinformation

 • Laserterapi

  Tilbage

  Laserterapi er en rehabiliterings- og behandlingsmodalitet, som bruger laserlys til at forbedre kroppens helbredende processer. Den er smertefri og ikke-invasiv, og den kan anvendes til at accelerere hudens sårheling og til at behandle alle sygdomme i bevægeapparatet med smerte, inflammation og ødem.

   

  Laserlyset forårsager biologiske virkninger på vævs- og celleniveau, som anvendes til terapeutiske formål. De vigtigste terapeutiske virkninger af laserlyset anvendt i fysioterapi og genoptræning er anti-inflammatorisk, analgetisk, anti-ødematøs og biostimulerende.

   

  Den analgetiske virkning af laserbehandling er skabt af en kombination af faktorer. Det påvirker ledningen af smertestimuli, reducerer vævsinflammation, muskelspasmer og ødem og forårsager en udvaskning af pro-inflammatoriske markører, som er til stede i det beskadigede væv.

   

  Den anti-inflammatoriske og anti-ødematøs virkning  skabes af den lokale modulering af biokemiske markører, en anden vævsfordelingen af ​​inflammatoriske celler, reduktionen af ødemer, blødning og nekrose -dannelse og ved hæmning af pro-inflammatorisk molekyleproduktion.

   

  Den biostimulerende aktivitet bidrager til reparation og heling af væv på grund af øget tilførsel af ilt og næringsstoffer ,til modulering af celleproliferation og differentiering, samt til aktivering af cellulære funktioner, modullering af syntese og organisering af de ekstracellulære matrixproteiner.

  Tilbage