• Globus produktinformation

 • Diatermi / Tecarterapi

  Tilbage

  Diatermi med capacitive og resistive energioverførsel (også kaldet T.E.C.A.R. terapi) er innovativ terapi, som anvendes i fysioterapi og genoptræning til at helbrede traumer og patologier i bevægeapparatet.

   

  Capacitive-resistive diatermi er termoterapi, som er en metode, der producere varme fra indersiden af ​​kroppens væv til terapeutiske formål. Det defineres som en endogen terapi, fordi varmen ikke udsendes udefra, men er genereret direkte fra indersiden af vævet ved anvendelse af et variabelt højfrekvent elektrisk felt.

   

  Capacitive-reistive diatermi ved brug af håndstykker eller elektroder, bringer energi direkte til den behandlede del, hvor der er behov for den terapeutiske virkning. Denne terapi kan anvendes på to forskellige måder, nemlig capacitive mode og resistive mode.

   

  Afhængig af valgte mode, vil energioverførslen og de biologiske virkninger være helt forskellige.

   

  Capacitive mode virker på bløddelsvæv (hud, bindevæv, kredsløbssygdomme, lymfesystemet og muskler), mens resistive mode koncentrerer virkningerne på væv, som har større modstand mod passage af elektriske ladninger (knoglevæv, brusk, sener og ledbånd). Den terapeutiske virkning af  capacitive-resistive diatermi er biostimulering, anti-ødematøs og anti-inflammatorisk.

   

   

  DIACARE 5000 RE - DEN FØRSTE FORUDBETALTE MEDICAL ENHED:

  LAV ANSKAFFELSESPRIS - betal herefter kun for brugt behandlingstid

  PROFESSIONELT DIATERMIAPPARAT - inkl. 300 minutters behandling

  HURTIG ONLINE-OPFYLDNING - lige når du har brug for det, med betalingskort

  MEGET LAVE GENOPFYLDNINGSUDGIFTER - pr. minut af faktisk arbejde

  SPAR PENGE MED "UNLOCK"-MULIGHEDEN - 50% af det, du har betalt (købs-og genopfyldningsbeløb) trækkes fra den totale pris

  5-ÅRS GARANTI OG OMGÅENDE ERSTATNINGSAPPARAT - teknisk support og erstatningsapparat, hvis du genoplader for et årligt minimumsbeløb

   

   

   

  Tilbage