• Formthotics produktinformation

   

  Link til shop - SPORT modeller

   

  Link til shop - MEDICAL modeller


   

 • Hvad er Formthotics? Spørgsmål og svar

  Tilbage

  Formthotics er en revolutionerende kundetilpasset sål, som enhver aktiv person kan bruge til forebyggelse af skader, øge komforten samt forstærke præstationerne. Formthotics bliver tilpasset individuelt til/efter kunden’s egen unikke fodform – i skoene – på få minutter.

   

  Hvorfor skal jeg bruge Formthotics?

  En individuelt tilpasset sko skal ikke ”gås til”.

  Det meste fodtøj bliver masseproduceret, og er defor lavet til at passe en gennemsnitsfod. Men, din fodform er lige så individuel som dig. Formthotics tilpasser dit fodtøj til din fodform på få minutter.

   

  En individuelt tilpasset sko minimerer risikoen for skader og holder dig længere tid på benene.

  Da Formthotics er udviklet af Specialister indenfor Sportsmedicin, er de lavet til at holde dig på benene længere og med øget komfort ved at:

  • Kontrollere overpronation

  • Støtte foden ved for stor udadrotation

  • Give god svangstøtte

  • Minimere fodbevægelsen i skoen

  • Give god stødabsorbering

  • Øge komforten

  • Reducere træthed i fødder, ben og muskler

  Formthotics giver dig et balanceret, stabilt fundament til resten af kroppen. Tænk på din krop som et hus, og på dine fødder som dets fundament. Uanset hvor solide væggene er, er huset kun så stabilt som sit fundament.

   

  Hvordan virker Formtotics på mine fødder?

  Formthotics fuldender alle typer og modeller af sports-, fritids- og hverdagssko. Formthotics forener fordelene ved en individuel kundetilpasset sportssål og et effektivt stødabsorberende materiale med de tekniske karakteristika, der er i højkvalitets-sko/støvler. Sportsfolk, som har brugt individuelt tilpassede såler melder om bedre balance, bedre kontakt med underlaget, bedre komfort samt betydelig nedsat træthed i fødderne.

   

  Formthotics bliver tilpasset både foden og skoen på en simpel og præcis måde. De ændrer sig en anelse i løbet af de første 3 dage, idet de tilpasser sig til kroppens og skoenes bevægelser under sport og aktivitet.

  Formthotics kan let flyttes fra fra en sko til en anden uden speciel tilpasning, såfremt det er samme skotype.

  Tilbage