• Formthotics produktinformation

   

  Link til shop - SPORT modeller

   

  Link til shop - MEDICAL modeller


   

 • Formthotics - den bedste løsning

  Tilbage

  Nogle andre fordele ved Formthotics i forhold til andre indlæg eller fodortoser er:

  1. Formthotics er det eneste ”skoortosesystem”. Verdens første fodortoser som nøjagtigt er formet som en ”neutral” fod i patientens eget fodtøj. Dette gør dem meget lette at bruge i klinikken.

  2. Der er bredt udvalg af modeltyper, størrelser, tæthed, farver og skumkombinationer som er tilgængelig til speciel brug og sportsaktiviteter.

  3. Den unikke fremstillingsmetode med at fræse skummet og bagefter lave det til en fælles standard betyder, at hele udstyret ændrer form, når det bliver opvarmet og formet og også beholder formen i brug.

  4. Formthotics er alsidig. De kan omformes så tit, som det ønskes.

  5. Formthotics er en sømløs ortoseløsning. De ændrer sig efter formen af skoen såvel som foden. Der er ikke andre ortoser, der passer så perfekt til både foden og skoen.

  6. De er lette at ændre ved hjælp af kiler og/eller pelotter.

  7. Formthotics er sikre. Da de bliver formet direkte til foden og skoen, er der kun en lille risiko for at de kan genere eller have negative virkninger.

  8. Formthotics er holdbare. Et par Formthotics har været brugt i 5 år, hvor patienten har løbet 60+ km hver uge og effektivt fjernet smerten fra patientens knæ. Det er over 15.000 km!

  9. Formthotics er meget pålidelige. De er bevist deres værd i over 25 år.

  10. Formthotics kan blive personificeret ved at tilføje belægning og andre materialer for at gøre dem mere holdbare og se mere professionelle ud.

  11. Formthotics resulterer i en øjeblikkelig løsning. De kan bruges med det samme, og man skal ikke vente på en recept.

  12. Formthotics og Formthotics System passer med principperne for behandling (funktionel terapi) relateret til andre former for terapi.

  13. Formthotics er økonomisk forenelig med det praktiske mål. Med Formthotics sparer man både tid og antal af behandlinger. De er også billige og kan laves hurtigt. Dette betyder, at en travl fysioterapeut effektivt kan behandle flere patienter på mindre tid og samtidig billigere.

  14. Formthotics er billige. Der er ingen finansiel barriere for behandling. Formthotics har vist sig at være ligeså effektive eller mere effektive end almindelige hårde ortoser, som koster 4-5 gange mere.

  15. Kun Formthotics og Formthotics System er forenelig med alle videnskabelige teorier og research omkring bevægeligheden af fodortoser.

  Tilbage