• NYE PRODUKTER

 • Hestemassage med Thumper Equine Pro

  Tilbage

  Thumper blev udformet af en kiropraktor i Canada til behandling af hans patienter, og den har nu vist sig at være lige så effektiv på heste. Den har været brugt med bemærkelsesværdig succes på væddeløbsheste, jagtheste, springheste, westernheste, dressurheste og arbejdsheste. Og Equine Thumper Pro er uhyre populær i både USA, England, Australien og Sverige.

   

  Thumper er ideel til heste, der deltager i konkurrence og træning samt heste, der skal genoptrænes efter skader eller heste, der er nervøse eller "sure". Thumper lindrer muskelsmerter, bedrer blodcirkulationen, reducerer restitutionstiden og får vanskelige heste til at slappe af. Selv om hesten ikke deltager i konkurrence er Thumperen fin til stimulation af heste, der ikke får nok motion eller heste, der bare trænger til lidt forkælelse. Den har også vist sig at være rigtig god til fødende hopper.

   

  Din hest vil elske at få massage, og både hesten og du selv vil drage nytte af en effektiv massage.

   

  Områderne, der vises på illustrationen er de første, der udtrættes, når hesten anstrenger sig. De fleste skader hos heste forårsages af stress og overbelastning. En fysisk stærk hest har ekstremt store og stramme muskler, der kan udføre kraftige fysiske præstationer. Hvis disse muskler holdes afslappede med god blodgennemstrømning, vil hesten kunne yde sit maksimale og komme hurtigere til kræfter efter en udmattende præstation. En daglig forebyggende massage med Equine Thumper Pro vil bidrage til forebyggelse af skader og afkorte restitutionen, så hesten kan opnå sit fulde potentiale.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Hvorfor massage er godt for din hest:

  • Massage øger blodgennemstrømningen og metabolismen til musklerne.

  • Massage fremmer heling af en skade og afkorter restitutionstiden.

  • Massage afhjælper ophobning af affaldsstoffer i muskulaturen.

  • Massage forbedrer gennemstrømningen til leddene og reducerer inflammation og hævelse i muskler og led.

  •  

   Massage er smertelindrende og stimulerer hestens produktion af egne smertestillende hormoner.

  • Massage bedrer muskeltonus.

  • Massage kan delvis kompensere for mangel på træning, hvis hesten er inaktiv på grund af skade, sygdom eller alderdom.

  Tilbage